Word meester in beleggen

Schermafbeelding 2021-10-04 om 14.37.24
LIDMAATSCHAP
Krijg direct toegang tot alle cursussen. 

✔️ Toegang tot 12 exclusieve optiestrategie trainingen
✔️ Toegang tot alle toekomstige trainingen
✔️ Wekelijks het laatste nieuws omtrent investeren, beleggen & opties
✔️ Concrete koop- & verkooptips met mijn fundamentele analyse

✔️
Inzicht in mijn portefeuille
✔️ Lidmaatschap van de Let's Roar community

 

Dit alles voor slechts €399,- per jaar

Jaarlijks automatisch incasso.
*Bekijk de uitgebreide info bij algemene voorwaarden

 

Ik word lid >
VIP LIDMAATSCHAP
Toegang tot alle cursussen, persoonlijk advies, exclusieve beleggingsfondsen én live koop- en verkooptips.

✔️ Alles wat je ook in het normale lidmaatschap krijgt, plus:
✔️ Mogelijkheid voor een strategie-advies gesprek met mij persoonlijk 
✔️ Toegang tot specifieke analyses
✔️Exclusieve fondsen die alleen voor VIPs toegankelijk zijn
✔️ Samen met de deelnemers in een besloten chatgroep met live tips
✔️ Gelimiteerd tot 100 deelnemers

Dit alles voor slechts €799,- per jaar

Jaarlijks automatisch incasso.
*Bekijk de uitgebreide info bij algemene voorwaarden

 

Ik word VIP en wil next level belegger worden >

Er is veel informatie te vinden over aandelenopties; wanneer, hoe en waarom gebruik je ze? Helaas zijn er zoveel variabelen (bijna onuitputtelijk), dat mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Vanwege deze complexiteit dienen zich veel ‘experts’ aan die je precies vertellen wat je moet doen en hoe je rijk kunt worden met hun adviezen.

Wat ze niet vertellen is dat meer dan 75% van de particuliere beleggers geld verliezen met opties vanwege de complexiteit en vanwege het ernome speculatieve karakter.

Op het moment dat je optieconstructies gaat toepassen vanwege bepaalde inzichten (bijvoorbeeld verwachten dat de beurs daalt) dan heb je op dat moment al een achterstand. Dat is namelijk hetzelfde als wanneer je bij roulette verwacht dat er een zwart getal volgt omdat het al 10 keer rood is geweest.

Na tientallen offline cursussen te hebben gegeven en te zien welk resultaat dit over de jaren heen bij mijn cursisten heeft opgeleverd heb ik besloten mijn kennis voor een groter publiek beschikbaar te maken. In plaats van korte, tweedaagse cursussen, deel ik mijn kennis nu online. Zo is informatie vaker terug te lezen, zijn mijn tips achteraf te evalueren en kan ik aanvullende informatie op mijn tips delen met de leden. 

Daarbij maak ik gebruik van fundamenteel onderzoek en statistiek. Dus wiskunde en economische grondslagen. Hier vind je geen speculatie en zijn technische analyses enkel ter onderbouwing van fundamentele inzichten.


Ik geloof er in dat iedereen meester kan worden in beleggen, mits zij de juiste kennis en begeleiding hebben. Ook als jij al bovengemiddelde ervaring hebt; een topsporter heeft tenslotte ook een coach nodig.

Breng jouw beleggingsskills naar het volgende niveau

De meest gestelde vragen die van beleggers krijg gaan over het opbouwen en veiligstellen van hun vermogen. Als lid van Let's Roar ontvang je toegang tot mijn bewezen strategieën. Geen speculatieve strategieën maar strategieën die helpen jouw vermogen te beschermen of om inkomen te genereren, volledig gebaseerd op statistische berekeningen. Daarnaast ontvang je een jaar lang toegang tot alle nieuwe cursussen die ik nu aan het ontwikkelen ben en test zijn in de markt (denk daarbij aan beleggen in crypto). Dit lidmaatschap geeft jou de handvatten om jaarlijks een rendement van 30%+ te behalen. Disclaimer; je moet dit natuurlijk wel zelf doen, maar gebruikt hier mijn handvatten bij.

Naast de toegang tot cursussen krijg jij de optie om in een introductiegesprek samen met mij jouw situatie en doelstellingen te bespreken, zodat ik een concreet plan met je kan opstellen.

word-nu-lid
Wil je meer? Word dan VIP-lid en ga voor top-notch beleggingsskills

In dit programma gaan we nog een paar stappen dieper. Je hebt beschikking over dezelfde cursusmaterialen, maar krijgt daarna toegang tot 1 op 1 gesprekken met mij, om jouw beleggingen te evalueren en plannen bij te stellen. Daarnaast krijg je toegang tot mijn exclusieve app-groep waar beleggers die dezelfde groei gaan doormaken zitten. Hierdoor help je ook elkaar verder; goed voor je beleggingsskills én het verder uitbreiden van je netwerk. In deze groep geef ik live tips wanneer er iets verandert in de markt, al voordat mijn artikelen verschijnen. Zo loop je altijd een stap voor. Let op: Omdat de kwaliteit er op achteruit gaat als de groep te groot wordt, start met maximaal 100 deelnemers in het VIP programma. Ben er dus snel bij (ik kan overigens adviseren te starten met het normale lidmaatschap op basis van huidige ervaring).

word-nu-vip-lid
Ben jij student en verdiep je jezelf al in beleggen?

Daar houd ik van. Niet alleen omdat het een slimme keuze is (mits je het goed doet), maar ook omdat ik het lef en de ambitie waardeer. Daarom heb ik besloten mijn cursus ook beschikbaar te stellen voor 50 studenten. Hiervoor start ik een parrallel VIP-traject. Echte toppers nodig ik mogelijk uit om in de andere VIP groep deel te nemen, maar let op; ik wil eerst zien dat je hier ook iets kunt toevoegen. Een buitenkansje dus. Jij krijgt als student het studenten VIP-lidmaatschap voor maar €199 euroEn nu komt het; de drie beste deelnemers krijgen het abonnementsgeld terug. Daarnaast maak je natuurlijk ook kans op een top-stage ;)

word-nu-studentenlid
Edwin van leeuwen
Edwin van Leeuwen - Oprichter & auteur Let's Roar

 

 

Drs. Edwin van Leeuwen RA (26-12-1966), nuchtere Rotterdammer, heden woonachting in Noord-Brabant (Vught) is van oorsprong registeraccountant en bedrijfseconoom. Hij begon zijn carrière bij BDO en later bij PWC. Tijdens deze 7 jaar in de accountancy rondde hij zijn studie af op Nijenrode en deed hij veel ervaring op bij het controleren van de financiële cijfers van multinationals, banken en verzekeraars. Vanaf 1999 was hij jarenlang CFO van een beursgenoteerd internationaal ICT-bedrijf en daarna van een grote internationale Bitcoin organisatie.

Track Record 

Edwin is eigenaar van letsroar.nl en schrijft hier zelf zijn artikelen en analyses. Hij was CFO van een beursfonds en een groot internationaal bitcoin bedrijf. 

Verschillende artikelen en interviews waar hij voorbij is gekomen zijn:

De Telegraaf 2 juli 2021 Opiniestuk: 'Bitcoin is als internet, je kunt het niet tegenhouden.'

De Telegraaf 25 mei 2021: 'Topsporters bijna genoodzaakt om geld te beleggen.' 

De Telegraaf 14 juni 2020: 'Feyenoord kan 300 miljoen waard worden.' 

BusinessClas 7 februari 2021: 'Altaica'

BusinessClass 23 mei 2021: 'Altaica'

 

DIT IS GEEN BELEGGINGSADVIES! BELEGGEN GAAT ALTIJD GEPAARD MET GROTE RISICO’S. OOK KUNT U UW INLEG GEHEEL KWIJTRAKEN.
Dit artikel geeft puur en alleen de persoonlijke mening van de schrijver weer, gebaseerd op de informatie op dat moment. Het is niet als een alwetend advies bedoeld maar slechts als algemene informatie en het is uw eigen verantwoordelijkheid wat u met deze informatie doet. De schrijver aanvaardt geen aansprakelijkheid vanwege deze mening. Beleg nooit met geleend geld en weet dat er altijd grote risico’s zijn verbonden aan beleggen.
Voor meer informatie, lees altijd onze algemene disclaimer op onze website.